Vakantiewoning Granada

In de omgeving van Granada, Zuid-Spanje, beschikken wij over de schitterende vakantiewoning “La ALcandora”. Op ongeveer 75 kilometer van Granada midden in het centrum van Sorvilán vindt u deze vakantiewoning.

Bij La Alcandora kunt u in alles rust genieten van de Spaanse zon. Wij bieden de mogelijkheid om met een select gezelschap een vakantiehuis te huren in Granada, Andalusië. Zo heeft u rust en privacy in uw eigen vakantiewoning.

vakantiewoning in de natuur
Appartement Granada - La Alcandora
Vakantiebungalow in de natuur La Alcandora

Boek een vakantiewoning in Granada via La Alcandora

Wilt u een vakantiewoning in Granada boeken? Denk dan eens aan La Alcandora. Ontdek de Spaanse cultuur en de mooie natuur. De Nederlands sprekende eigenaren, Willem en Liesbeth, zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien. Of u nu een vakantiewoning  Granada zoekt of in de natuur, bij La Alcandora is het allemaal mogelijk. Voor foto’s of meer informatie over onze vakantie woningen in Granada raden wij u aan om verder te kijken op deze website.

Van luxe vakantiehuis tot gezellige vakantiewoning in Granada

Wilt u verblijven in een vakantiewoning in Granada of in een appartement? Bij ons is het allemaal mogelijk. Geniet van alle rust en de natuur in onze vakantiewoning in Sorvilán. Hier heeft u uitzicht op de prachtige wijngaarden en de Middellandse Zee. Genieten in de zon met een wijntje van de buurman even verderop? Of kiest u voor onze vakantiewoning in de prachtige stad Granada? In deze gezellige en culturele stad kunt u genieten van gezellige terrasjes, tapas en vele bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het klooster van La Cartuja of het Moorse badhuis. Kortom, Granada is een stad met sfeer en talrijke betoverende plekjes.

Luxe vakantiewoningen voor een scherp tarief

Wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen. Kies bijvoorbeeld voor onze combi-aanbieding. Verblijf een week in een vakantiewoning in de natuur en beleef daarna een week vol cultuur in de stad Granada.

Waarom moet u kiezen voor onze vakantiewoning in Granada?

Als u een vakantiewoning in Granada zoekt, dan kunt u natuurlijk ook voor een ander vakantieadres kiezen. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze voor u zijn:

  • Sfeervolle woningen in typisch Spaanse sferen
  • Accommodaties voor diverse budgetten in de omgeving van Granada
  • Scherpe tarieven
  • Nederlands sprekende eigenaren
  • Ontdek de mooie omgeving en bezienswaardigheden van Granada
Vakantiewoning Granada - Alcandora

Direct een vakantiewoning in Granada boeken?

Wilt u direct uw vakantie boeken of wilt u eerst meer informatie? U kunt ons mailen op: info@alcandora.nl of het contactformulier invullen op onze website. Wilt u ons liever persoonlijk spreken? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0034-958830569. Uw vakantiewoning in Granada boekt u bij La Alcandora!