Kaart Andalusië

De kaart van Andalusië geeft u een goed beeld van de ligging en de grootste steden. Andalusië is ongeveer 87.000 km2 en daarbij circa 2 keer zo groot als Nederland. De belangrijkste steden van Andalusië zijn Sevilla, Malaga, Granada, Cordoba, Jerez de la Frontera en Cadiz. Wie de kaart bekijkt ziet ook de verschillende eigenschappen van deze streek. Zo kent Andalusië het belangrijke berggebied. De Sierra Nevada dat toppen heeft tot boven de 3000 meter. In de winter kan hier volop geskied kan worden. Ook ziet u op de kaart de Costa Tropical. Hier kunt u heerlijk genieten van het Spaanse strand. Wilt u in deze omgeving een appartement, een bed and breakfast of een vakantiewoning boeken? Dan bent u bij ons van La Alcandora aan het juiste adres.

Een vakantiewoning in Andalusië boeken?

La Alcandora is uw vakantieadres in Zuid-Spanje. Wij bieden diverse vakantiewoningen aan in Andalusië. Kies bijvoorbeeld voor ons pension of vakantiewoning in Sorvilán. Hier geniet u van alle rust en de prachtige natuur. Zoals u al op de kaart van dit gebied kon zien, kijkt u uit over de Middellandse zee en het berggebied. De regio leent zich ook goed voor een rondreis met de auto. Met de kaart van Andalusië is deze reis goed te plannen. Heeft u geen kaart, dan kunt u dit bij ons aangeven en regelen wij er een voor u. Het is zeker een aanrader om ook eens van de hoofdwegen af te gaan. Het zijn juist de kleine dorpen die aantrekkelijk zijn en de Spaanse cultuur weergeven. De kaart van Andalusie geeft u een idee van de grootte van de dorpen.

Vakantiehuizen Natuur - La Alcandora
Appartement Granada - La Alcandora
Pension Sorvilán - La Alcandora

Prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden in Granada

Naast genieten en relaxen op het strand kunt u in deze regio ook diverse steden en bezienswaardigheden bezoeken. Plan bijvoorbeeld een bezoek aan de wijk Barrio Raelejo in Granada. Dit is een voormalige joodse wijk met herenhuizen uit de 19e eeuw. Bekijk hier het Moorse badhuis, het spectaculaire erfgoed La Alhambra of breng een bezoekje aan het klooster La Cartuja.

De kaart van Andalusië

U kunt ervoor kiezen om in een ander land of regio uw vakantie te boeken. Wij leggen u echter graag uit waarom La Alcandora de juiste keuze is voor u.

  • Ons vakantieoord ligt nabij het berggebied Sierra Nevada
  • Vakantie aan de Middellandse Zee
  • We hebben diverse accommodaties in de stad en in de natuur
  • Ontdek de typisch Spaanse cultuur in de dorpjes
  • Vele culturele bezienswaardigheden en lokale lekkernijen

Meer informatie over onze vakantiehuizen in Andalusië?

Kunt u niet wachten om de omgeving te verkennen en uw vakantie bij ons te boeken? Of wilt u wat meer informatie over de omgeving en de vakantiehuizen? Heeft u al een specifiek vakantiehuis in Andalusië gezien op onze website en wilt u daar meer informatie over? Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@alcandora.nl. We zijn ook telefonisch te bereiken via: 0034-958830569. Bekijk de kaart van Andalusië en ontdek de mogelijkheden van La Alcandora. .

kaart van andalusië